Nytt år, men er det dødens år?

Det er ett nytt år. Jeg skriver veldig lite. Så slik er det bare. Det er ikke min feil at jeg har ett så interessant liv at jeg ikke får tid til å skrive om det. 

Men det har seg sånn at i år skal jorden gå under, dette vet jeg ingenting om egentlig. Men jeg hørte at en venn sa det. Kanskje går den under, kanskje går den under før jeg får min kjære gutt. Kanskje går den til og med under før jeg er ferdig med utdannelsen min. Hvem bryr seg. 

Jeg har en kompis som prøver å låkke meg til å suge han, er ikke det litt rart? Men det som er enda rarere er at jeg bare sier nei fordi jeg tror jeg kommer til å falle for han. Egentlig har jeg ikke sagt nei engang, jeg sa det fristet, men vi fikk ta det på sikt. Hvem svarer sånt? Jo en desperat kjerring som meg.

Døden, vanskelig tema. Alle sammen skal dø, men hva om de dør tidligere enn forventet? Min far er døende, og selvom både jeg, han og resten av familien var sikker på at han hadde blitt bedre, så sa legene at det hadde blitt verre. Men hva i alle dager? Selvom jeg vet at jeg blir rik om han dør, så skal jeg si deg. At det er disse tidene du angrer på at du noensinne sa;

"Jeg kommer aldri mer hjemgijen, jeg hater deg!"

"Kan du ikke bare dø!?" 

osv

For nå får jeg kanskje ikke se han igjen. Dette gjør jo at livet blir vanskeligere. Skolen, jobb, reising, kjæreste alt som jeg strever etter virker ikke viktig lenger. Det eneste jeg strever etter er at min pappa skal bli frisk, men hvordan skal han bli det? Dette er noe jeg ikke har makt over

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits