Trøtt, sliten. Føler meg liten

Jeg har lenge tenkt at jeg er liten, og det er jeg. Men det er mange som er mindre enn meg, mange i klassen er det. Egentlig har de grunnlag for å kalle seg selv dverg, tenker jeg da. For når jeg var ung (ja jeg har vært det), så ble jeg kalt dverg. Har de menneskene som er mindre enn meg også blitt kalt dverg? Det håper jeg. Litt rettferdighet må da finnes.

Min yndlingssang er for tiden Titanium med David Guetta og Sia

http://www.youtube.com/watch?v=Mb6mS6Yj_UA

Grunnen til at jeg digger sangen er fordi den har en super digg beat, men likevel en tekst med litt mening. Jeg er titanium. Ingenting kan trenge gjennom meg, og når du slår meg ned så reiser jeg meg igjen. Altså. Dette err liksom det alle vil si til de som sårer en, du føler deg bra når du synger den på grunn av beaten, og likevel så får du ut alt hatet ditt med den teksten. David Guetta har gjort mye fantastisk, og har de beste dansesangene!

Jeg er titanium. Jeg har blitt kalt ting, men jeg har alltid vært så sterk at de til slutt måtte slutte å mobbe meg, fordi de selv ble mitt offer (jeg mobber ikke, men forsvarer gjerne meg selv). Jeg faller, men klarer å reise meg. Noen ganger føles det som om jeg kunne blitt skutt, og overlevd etterpå. Om det skjer får vi se.

Noen ganger er jeg såå alene. Jeg har mange venner, men har ikke tid i mellom søvn, 3 jobber, skole, lekser og trening. Jeg har lyst å komme meg ut, men jeg føler jeg ikke får tid til alle. Og det blir ofte mye tid på få venner, og noen ganger lite tid på mange forskjellige venner. Jeg føler også at jeg bare har yngre venner, eller eldre. Ingen på min alder. På skolen er det bare folk fra 21++++ og samme er det med jobbene. Når jeg er i ungdomsmiljøet rundt meg er det bare yngre folk, alt fra 18--. Er det ingen som er på min alder? Alle jeg gikk i klasse med er opptatt eller flytta. Hvem er da her med meg?

Jeg tenker jeg drikker litt vann, og kjøper noen tanning piller på nettet. En må jo prøve det også. 

Har dere forresten hørt om det nye hårproduktet Wen av Chaz Dean? Om ikke så anbefaler jeg det!

http://www.wenhaircare.no/default.aspx
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits