Glede drar glede med seg - Bjørnstjerne Bjørnson

Glede, ja nå skal jeg jaggu meg begynne å bli glad. Gutter sier de liker jenter som smiler mye og ofte er glad. Så da siden jeg ikke alltid er glad, så må jeg fake det. Altså jeg vil jo være en superglad person, men om jeg ikke er det så er jeg det ikke. 

Noen ganger lurer jeg påom alle de andre ser hvor ulykkelig jeg egentlig er. kan de se at dette smilet er falskt eller når det er ekte, merker de det da?

Jeg har en gutt. Ikke en kjæreste akkurat, men jeg vet han liker meg. Han hadde vært perfekt, hadde det ikke vært for at han er 2 år yngre enn meg. Det er ikke lov, 2 år yngre er offlimits. Hadde han vært eldre enn meg ville det vært greit. Men yngre funker liksom ikke. Da har han mindre erfaring enn meg (noe som ikke er gøy, gutten skal jo ha full kontroll på hvor alt er) og i tillegg så har jeg alltid hatt en drøm om at min fremtidige mann skal være smartere og ha mer livserfaring enn det jeg har. Klart det kan hende denne gutten har det, men jeg vil ikke ha en gutt. Jeg vil ha en mann. jeg vil ha en eldre fyr. Ikke en som nettopp er ferdig med puberteten. 

Alder beskytter ikke mot kjærlighet, men kjærlighet beskytter til en viss grad mot alder.
Coco var en rar dame, har dere sett filmen? Hun var liksom så dyster, likevel ville menn ha henne. Altså, hun var duster men rik. Så da har jeg to valg;
1. Smil og vær glad for hver dag som går
2. Bli rik
Vi tar det som det kommer. Når det gjelder kjærligheten skal jeg si om det skjer noe. Skal forresten på en liten tur til Australia, kanskje jeg finner meg en der

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

showusyourheart

showusyourheart

0, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits