Skal prøve å gå super raskt ned i vekt!

Jeg skal ut å reise i november. Til et varmt land, og da blir det veldig mye bikini bruk og som oftest lite klær på kroppen. Og jeg har lyst å se super deilig ut. Jeg syns jeg ser bra ut nå, men jeg vil være helt uimotståelig. Jeg vil at når gutta ser meg på stranda eller utpå byen så skal de tenke noen av disse setningene;

- Fy søren, hu der skal jeg ta med hjem i natt

- Jeg MÅ danse med henne!

- Hun vil jeg ta med hjem til mamma osv.

Det har seg slik at jeg enda er singel skjønner dere, jeg vet. Det er super rart. Men alle sier at når jeg ikke jakter så kommer det plutselig en. Men alvorligtalt, dette har jeg gjort i 19 år (altså ikke jakte, bare vente) og det skjer liksom ikke, det funker ikke. Gutter nå for tida er bare helt lam i hodet. Skjønner de ikke at det er av naturens evne gjort slik at de skal ta initiativ først? For om vi gjør det virker vi desperat, altså må gutta gjøre det. Ellers så vil det ikke bli flere par, så blir det plutselig ikke så mange som har sex og får baby, og til slutt er det ikke flere mennekser på jorda. 

Så nå skal jeg gjøre alt for å se enda bedre ut. Jeg har studert min egen kropp fremfor speilet i dag tidlig og jeg vet akkurat hva jeg skal prøve å fikse. Så nå skal jeg prøve å spise så lite som mulig og trene enda mer. Jeg har også tenkt til å jobbe mer slik at jeg ikke har tid til å spise og heller tenker på andre ting. I tillegg slipper jeg å tenke på gutter om jeg er skikkelig opptatt.

Så litt om min frokost i dag tidlig, det var Fitness Fullkorn frokostblanding, og etterpå en gulrot. Så venter jeg og skal ikke spise før middag i kveld. Forhåpentligvis.

Litt fakta om gulrot;

- Du blir gul av å spise for mange 

- Det er sunt

Ingen av disse påstandene er beviste fra min side, men vi får kanskje prøve det litt ut

Men nå drikker jeg vann, der trengs det konsentrasjon. Vi sees

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

showusyourheart

showusyourheart

0, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits