Skal jeg bli gjeldsslave

Nå vil jeg egentlig bare gråte. Jeg skrev ett langt innlegg, men det bare forsvant. Dødskjipt. I tillegg fikk jeg beskjed på jobben av en kunde at jeg var den frekkeste han hadde møtt på lenge. Jeg spurte Hvorfor mener du det? Og hva kan jeg gjøre? Han svarte Du er under opplæring, likevel så spør du meg hva jeg vil ha. Tanken kom, hva skal jeg spørre da? Hva vil du ikke ha? Eller skal jeg bare tippe meg frem? Kanskje jeg skal gå inn for å si det på en måte slik at det ikke blir ett spørsmål, men ett lure spørsmål. Jeg kan si Denne varen er veldig god. Så får de heller si ja, den vil jeg ha når jeg kommer til den de vil ha. Det kommer til å ta litt tid, men hva kan man si. Jeg svarte uansett Beklager det var ikke meningen!

Så over til noe annet. Penger. Jeg har alt. Jeg bor hjemme og har alt gratis. Jeg fikk mc-lappen og sykkel, jeg fikk bil-lappen og sportsbil og jeg får penger til bensin. I tillegg lager de frokost, matpakke, middag og kvelds til meg. Likevel jobber jeg, og lever luksus på en lønn på ca 10 000 kr etter skatt i måneden i tillegg til studiene mine. Så jeg får vel kjøpe meg en leilighet i byen, men da må jeg ta ett lån. Jippi!

Penger er viktig. Veldig viktig. det er det jeg ser etter en mann, etter det faktum at han bør ha en stor tiss. Men jeg har funnet en fyr, på datingsda mi, han er lege. Super kult! Og på profilbilde er han kjempe kjekk. Hans edledeler får vi se med tida. Det eneste som må til er at jeg må tørre å sende en melding til han, men det er bare småtterier. Om en uke er han helt på tå, tenker jeg. Vi er vel gift neste år.

her er noen pengesitater jeg liker, og de kommer fra den kule siden ordtak.no:

nummero uno: Jeg har bare én kapital. Den sitter i hodet. Dag Ingvar Jacobsen

nummero to: Penger er ikke alt, bare man har nok av dem.
Skrue var en smart fyr ass.
Jeg må bare si at jeg faktisk ser Brann-Molde kampen. det er veldig interessant. Eller ikke. Fotball er vel fotball. Det er gutter som løper etter en ball, helt greit igrunn. Gutter er flott  se på. Og det at de er så aktive gjør at 60% av de som er på banen har en ok+ kropp, noe som er veldig ok+ å se på. 
Nå skal jeg snakke om jakken min. En jakke så fantastisk at det får deg til å smile, og den holder deg varm. Og den er liksom ikke helt meg, men likvel så meg at det er skummelt. Jeg har bestemt at denne jakken skal skifte min personlighet fra kul og tøff til verden vakreste. Og ifølge de som selger den gjør den akkurat dette:

 

 

 

Nå skal jeg spise is. Og denne isen er så fantastisk at den smelter i munnen, helt utrolig. At en is kan gjøre noe så fantastisk! Den har liksom alt. 

Her er også en dude som er då like flott med dress som uten, og han har penger. Det her er en fyr jeg har hatt crush på siden barneskolen, og ja vi datet litt i 8. klasse, derfor kaller jeg han bare for Mark eller som jeg pleide å si kosebamsen:

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

showusyourheart

showusyourheart

0, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits