Nudler til frokost

Då har jeg kokt meg litt nudler, det tenker jeg smaker godt. Jeg har hørt at nudler ikke er bra for fordøyelsen, og at en legger på seg, noe som sikkert er logisk om det påvirker fordøyelsen. Men! Jeg lurer på om jeg bare kan ete det idag uten å bli fet? For min mor sa at jeg ikke burde spise det, for da ble jeg fet.Kan'ke jeg bare spise det idag da? Men jeg gjør det selvom noen sier nei. Dette blir kjempe godt! Noe jeg pleier å gjøre med nudlene mine er å ta ketchup på også dropper jeg de krydder posene som følger med. 

Så noe annet, jeg jobber på en 7-eleven. Starta nettopp, det er veldig spennende. For det er såå mange kjekke gutter som jobber i nærheten, og som kommer inn for å kjøpe mat. Det skjedde forresten noe super pinlig hinn dagen, jeg falt bak disken! Snakk om uflaks. Teppet hadde krøllet seg, det var trangt om plassen, og jeg skulle da løpe på do. Det endte med ett stygt fall rett i bakken. Jeg har nå bandasje på nesa. 

Er ikke så mye jeg kan gjøre med det egentlig, tenkte jeg skulle stæsje den litt opp, men det blir helt sløvt å ha en rosa bandasje med stæsj på midt i ansiktet. 

Jeg har også kjøpt en ny jakke på internett. Den kommer jo aldri frem. De lovte meg at det skulle ta 3-4 dager nå har det tatt 5 og jeg fryser. Komigjen da! Få rumpa i gir.

Nå er jeg i hvertfall veldig sulten, siden jeg alltid glemmer å ete når jeg jobber eller er på skolen. Bra for kroppen, ikke så bra for hjernen. Men jeg føler meg tynn da, det er kanksje veldig bra.

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

showusyourheart

showusyourheart

0, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits