Hvis det ikke er syndig, er det ikke morsomt

Idag er det søndag! Og jeg våknet opp alene, hvorfor meg??!! Alt jeg ber om er en kar, en kar som er ca 1.85 høy, mørkt hår, sterke armer, god morgenånde, myke lepper og en sans for meg. Men denne komboen er veldig umulig, for denne gutten finnes ikke! Eller kanskje jeg bare ikke har møtt han enda. Men jeg savner han. Jeg tenker han heter Kjartan. Det er ett maskulint navn, eller Steinar. Ser du det ikke for deg? Er han ikke flott?

Men tilbake til denne søndag morgenen, som skulle ende så brått i trappen. Der jeg falt, hardt. Jeg trilte ned hele trappen, og hvorfor? Fordi det stod en hund der, og jeg ville spare livet til hunden så jeg ofret mitt eget. Jeg har slik ett fantastisk hjerte! Men karma finnes ikke, og det endte med at jeg selv måtte oppleve en nær døden ting i trappen. Forferdelig. Men det som gjør meg mest sur er denne trappen, hvorfor har vi ikke heis? Eller en rutsjebane fra 2. og ned? For det ville vært lurt. Hvorfor pappa? Hvorfor kjøpte du dette huset? Og Olav hvorfor bygde du huset med en trapp!!!? Har du ikke tenkt på konsekvensene?

Svaret er nei, ingen tenker på konsekvensene for lille søte meg. Hva gjør jeg da? Jeg må kreve ett soverom i første etasje. Eller flytte hjemmefra, er det kanskje på tide? Jeg er vel voksen, men nei. Jeg venter.

Igår kveld var jeg på en sammenkomst der vi lekte, hvorfor leker vi? Jeg er snart 20, de var sikkert eldre enn det. Og det var kjekt ja, men vi skal liksom være voksne. 

Dikt om trapp:

Vi har en trapp hjemme

Den er for de slemme

Den straffer de alle

Og får oss til å falle

Vi bruker den hver dag

Og frykter det neste slag

Vil jeg overleve neste trinn

Eller vil jeg miste mitt eget sinn


Én kommentar

Bloggarkivet

05.sep.2011 kl.19:11

Hei :)

Gratulerer med nominasjonen til ukens blogg hos Bloggarkivet! Du er nå med i konkurransen om å bli ukens blogg. Du og dine lesere kan stemme på deg som ukens blogg her:

http://bloggarkivet.blogg.no/1315242285_stem_de_frem.html#comment

Vinneren av denne konkurransen går videre og har mulighet for å stikke av med seieren som månedens blogg, som senere vil motta en premie fra oss. Dere kan stemme til og med førstkommende søndag.

Lykke til!

Hilsen Bloggarkivet.

Skriv en ny kommentar

showusyourheart

showusyourheart

0, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits