Lørdag morgen slukker sorgen

Det er lørdag, i går var det fredag og jeg var ikke ute. Dette passer ypperlig for da er jeg ekstra opplagt idag. Men selvom jeg ikke var ute på byn var jeg i byn, mer presist i det styggeste nabolaget ever med den trangeste enveiskjørte gata og der stod det også biler parkert langs veien ettersom at de ville parkere nært husene sine. Dette var krise. Je3g kjørte vedsiden av de, i sneglefart SNEGLEFART! Og strevde hardt for å ikke krasje i de. Så når jeg kom til huset jeg skulle inn i gjorde jeg som alle de andre, parkerte bilen helt idiotisk langs denne allerede for trange veien.

Så etter å ha vært i huset i 5 min hørte jeg et brak utenfor, en trailer ville av en eller annen grunn kjøre inn denne gaten og forbi min bil, han traff han ikke, men traff gjerde til naboen. Jeg gjorde som en hver person ville gjort, etter at traileren ødelagte det og stakk, tok jeg også min bil og stakk. Det var vanskelig å kjøre fort, så jeg krasjet i en sykkel også, beklager for det. 

Så. Idag leste jeg i min bok, den er så interessant at jeg leser så ofte jeg kan! Jeg tuller helt klart, dette er min bokfra skolen så jeg må lese den. Og den er på engelsk. JEG KAN DA VEL IKKE ENGELSK!!! Engelsk er ikke norsk, og helst burde alle bøkene vært skrevet slik jeg skriver, da ville verden vært bedre. Så jeg leser en engelsk bok, annenhvert ord er helt ubetydelig for meg og det er sykt kjipt å ikke forstå det en leser. I tillegg leser jeg ekstra fort for å bli ferdig med det. 

Jeg er forresten blitt veldig usosial. Jeg gidd liksom ikke snakke med folk. Det er leit, men gøy samtidig. Alle tror jo jeg er døende plutselig. 

Jeg venter også på svar fra dating fyren min, jeg tror vi skal gifte oss snart!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

showusyourheart

showusyourheart

0, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits