Be politisk twisted, med litt nettdating

Nå har jeg jaggu meg blitt politisk engasjert. Ikke på samme måte som alle andre, men på min egen. Det har seg slik at jeg ikke ser på alle sakene ett parti ha, det er så mye å sette seg inn i! Det orker jeg ikke, men det er  noen bra og noen dårlige. Noe jeg ser på derimot er måten de prøver å få meg på sitt lag, hvem får jeg mest av.

Jeg var på jobb her hinn dagen, og det var veldig kjekt. Vi gikk rundt i sentrum (uviktig hvilket sentrum igrunn), for å se på de forskjellige partibodene og for å samle inn godteri. Jeg liker snop, det er veien til mitt hjerte. Så jeg gikk rundt, fikk drops på drop på drops og litt kaffi her og der. Og ett skaut merkelig nok, i fargen grønn med en ufyselig logo på. Neitakk. Men så! Ut avdet blå, eller skal jeg si rett fra himmelen? Kom det en bod, med duften av herlig vaffel. Det var Krf. Vaffelen smakte herlig, og det at jeg måtte høre på en eller annen fyr snakke mot å få den gjorde ingenting. Så på toppen av dette fikk jeg en kopp kaffi etterpå, som smakte Krf (om det har en smak). Men jeg lurer på, siden de gir ut gratis vaffel, på sin partibod for å vise hva vi får når vi stemmer på de. Vil det si at hele Norge får gratis vaffel all the time om de vinner?

Så der har du det. Min politiske interesse. 

Forresten denne be twisted reklamen, vi jenter må snakke om denne. den setter jo oss i ett fryktelig lys, er vi virkelig sååå gale hver gang vi har mensen? Jeg vet at jeg er det. Jeg burde blant annet ikke kjøre bil med mensen, ettersom at jeg blir mer aggressiv av det og veldig sta og kjører for det meste i folk om de ikke fletter riktig i køene. Så ja, min kjære far sa at enten sluttet jeg å kjøre bil med mensen, ellers så fikk jeg betale skadene selv. Helt ulogisk. Andre får beskjed om å ikke kjøre i fylla, men eg må liksom droppe å kjøre en uke i måneden. Greit, tilbake til reklamen. Hun klikker jo? Alle jentene eller damene som er med er helt gal, jeg har ikke opplevd sånt. Kun fra meg, og mamma var vel i overgangsalderen før jeg begynte å bry meg, og brødrene mine har ikke det. Men samboeren til han ene broren min, hun er bare søt hele tiden. Konklusjon, en mann lagde denne reklamen!!!! Men designet er kult.

Jeg har forresten fått meg en god venn på nettdatingen. Han er skikkelig søt! Såklart jeg har fått mange svar, fra folk som sier at de er mannen i mitt liv som er sånn 56 år gamle. Så jeg meldte pass. Men han her er kjekk og søt! Eller på bilde er han det. Hvem vet? I tillegg er han snart ferdig med legestudiene sine, altså PENGER! Ja, dette er det viktigste i ett forhold. (Sitat mamma)

Men nå snakkes vi litt senere. 

Dagens tips er; Kjøp Farris Bris med skogsbær & melon døds god

  Stem kristent, stem vaffel til folket!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

showusyourheart

showusyourheart

0, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits