Først en kaffe og avis i morgenstundens stille bris - Per Larsen

Yes. Her har vi det folkens, ett god morgen innlegg. 

Dette går ut på at det er morgen, merkelig nok. Jeg har vært våken siden 04.00 bare fordi jeg ville gi dere ett fantastisk innlegg. Som dere ser tuller jeg, klokken er bare 8. Men det er ikke lett å følge med i denne hektiske verden. 

Igår kom jeg forsent til skolen, hvorfor? Fordi jeg ikke vet hva klokken er uansett hva jeg gjør, jeg har en klokke, ja. Men hva skjer når den aldri funker? Seriøøøst. Også var mobilen stilt inn i Kina tid. Hvorfor vet ikke jeg, jeg har jo aldri vært i Kina. Men noe som pleier å redde dagene mine er kaffe. Visste dere at kaffe ble kalt djevelens drikk før? Og den var liksom FARLIG!!! Men så var det vel en biskop, eller kanskje Paven. Jeg husker ikke. Poenget var at de likte så godt denne fantastiske drikken at de velsignet den. Så kaffe folkens, det er en velsignet drikk. Ganske artig å tenke på.

Men har dere hørt alle mytene om kaffe?

1. Du slutter å vokse

2. For mye gir deg diarè

3. Det gjør deg slank

4. Det gjør deg dehydrert

5. Det har bieffekter; hjerteproblemer, kreftfremkallende, beinskjørhet og øker blodtrykket

Greit, jeg er ingen mythbuster. Men jeg kan bekrefte myte 1, 2 og 3. Jeg er kort ca 1.63, og jeg velger å gi kaffien skylden for at jeg ikke er like høy som Michael Jordan. Vi har også myte nummer 2, ja greit jeg drakk kaffe til jeg fikk diarè problem med det? Jeg er også meeeget flott og slank, jeg fir friele creds for det. 

Resten av mytene vet jeg ikke noe om. Men ettersom at jeg blir veldig fort tissetrengt kan jeg tenke meg at 4 også er sann. Men nummer 5 får vi bare vente å se om er sann. Kanskje jeg dør av slike følger, da vet dere alle hvem som har skylden!

Vi lagde forresten ett nytt ord på skolen hinn dagen. Dere vet ordet dehydrert? det som betyr mangel på vann, eller uttørket. Har dere tenkt på hva det motsatte er? En pleier å si jeg er dehydrert! Men når det er motsatt pleier en å si, nei jeg er ikke tørst. Så vår konklusjon var at om en ikke er tørst er en hydrert så dette sier jeg hver dag. De spør meg; Vil du ha vann? Jeg svarer; Neitakk, jeg er hydrert.

Folkens jeg håper dette var en læringsrik morgen. 

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

showusyourheart

showusyourheart

0, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits