Menneskene må more seg, frue. Enhver har rett til å more seg - Bjørnstjerne Bjørnson

Som sagt tidligere er jeg typen som liker meg selv. Nesten alt. Her kommer likevel ting jeg hater. Eller misliker, ting jeg kunne levd uten men har likevel.

Jeg har for eksempel ett lite problem med utseende av selve foten min, hadde jeg bare kvittet meg med foten ville alt vært bra, men ifølge foreldre osv er det viktigere å kunne gå enn å se bra ut barbeint. Jeg hadde valget en gang, om jeg ville operere det vekk, det endte med at operasjonen og 10. klasseballe var på samme dag, og det endte også som du kan tenke deg. jeg var liten, og ville heller gå på ball enn å faktisk bli kvitt mitt fotproblem for alltid. Så jeg har det enda, og jeg gidd ikke sette opp ny time. Jeg har vendt meg til det. Men om jeg hadde fått en skikkelig kul pimpet rullestol, ville jeg nok valgt å kappe føttene av. 

Jeg har også en annen sak. Det er tennene mine. Ja jeg vet. Tennene!!!!!! Er det mulig å være mer uheldig? Midt i tryne, og tryne som alltid får mest oppmerksomhet.. Ja midt i dette greiene har vi disse tingene som skinner, de skinner som en sitron i toppen av ett sitrontre. I tillegg har den ene fremtannen en emaljeflekk, så det er som om sitronen i sitrontreet har fått en limeflekk på seg. Nei huff. Problemet er at de ikke kan blekes, det vil gjøre at emaljeflekken skinner mer og blir enda mer tydelig. 

Dette er slik jeg ble født, eller. Jeg ble født med stygge bein, det er ingen vei tilbake. Men tennene mine, det har jeg skylden for. Cola cola cola. Så ble det kaffi kaffi kaffi, og deretter snus snus snus. Og i tillegg hadde jeg mangel på kalsium, så det kunne faktisk ikke vært verre for mine stakkarslige tenner. Ja, Karius og Baktus bor inni munnen min. Faktisk har de 4 forskjellige luksus boliger. 

Over til noe annet. Jeg har en sykt brun mage, dette er ekstrem folkens. Den ser ut som den har reist til Afrika, uten resten av kroppen min! Ja, jeg tipper magen min koste seg der i solsteken imens jeg var her i kalde Norge. 

Men feilene mine har også sin sjarm. Mine altfor breie bein gir meg ekstra god balanse, jeg faller nesten aldri! Og, jeg kan slippe gym om jeg vil.

Mine flotte gule tenner gjør at jeg uansett hvor mye smuler jeg har i munnen så er det ikke farlig, for tennene utskinner det uansett. I tillegg er tennene mine ett bra triks når jeg ikke vil kline med en dude. De er utmerket til å skremme vekk mennesker, jeg bare gliser mitt største glis, så er jeg for det meste aleine. Noe som er mitt mål for året.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

showusyourheart

showusyourheart

0, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits