Jomfrutissen og sånn

Så jeg var ute i helgen. Og jeg kom nettopp på at jeg egentlig ikke tåler å drikke. Jeg syns det smaker helt greit, eller noenting gjør.. Så lenge det er så utblandet med brus at en egentlig bare kjenner brus smaken. Dessuten blir jeg helt crazy med alkohol i blodet. Jeg blir voldelig og helt guttegal, noe som dere sikkert har merket at jeg er. En skikkelig guttegal person, og om en blander dette med voldelighet blir det vel bare enda verre enn det det er, om det går. 

Jeg drikker bare øl, og veldig lite. Øl inneholder bare 1 type alkohol, noe som er greit. Da blir jeg ikke helt i ørska. Men sprit derimot er flere typer alkohol, dette gjør meg både fullere og galnere. Jeg klarer akkurat å drikke 6 pils uten å dø av promille, så derfor holder jeg meg til noen få øl. Ikke sprit, sprit er ondskap. Neida, jeg tuller. Men jeg tåler ikke det, jeg tåler ikke mye. Noe som er greit, for jeg liker å huske ting dagen etterpå. Dessuten spyr jeg veldig lett, noe som er helt greit for da har jeg unnskyldning til å spise mer. 

Og jenter dette byn greiene, er det egentlig en skjønnhetskonkurranse? Eller, nå i nye tider er det vel heller en Jeg ser mer horete ut enn deg- konkurranse. For klærne vi går i er korte, faktisk, så viser vi undertøyet 50% av kvelden, dette gjør at vi jenter ikke får oss noe.. For guttene har allerede sett det de ville se, de kan bare sitte seg på do og dra liksom. Og sminken, tenk så mye tid vi bruker på det tullet og kor tenk så lite som skal til for at det blir ødelagt. Uansett skal det av på slutten av kvelden eller noe sånt.                                                                                                      Har dere forresten merket at når dere drikker blir magen mye større, og en må alltid tisse. Med mindre en holder jomfrutissen lengre (Jomfrutissen er første gangen du tisser etter inntak av alkohol, jo lenger du holder deg jo mer alkohol absorberer du, og du klarer å holde deg lengre ut på kvelden også). Så vi går i små kjoler og ser bra ut først, men så begynner vi å drikke, og magen vokser. Så blir håret og sminken ødelagt utpå kvelden, og egentlig så ser vi verre ut en noensinne. I tillegg til at vi verken ser, tenker, snakker eller går rett. Dette er katastrofe folkens. Vi ødelegger jo oss selv.

En venninne spurte meg forresten samme kvelden; Om jeg har sex ikveld, kan jeg bli gravid da? (Hun hadde mensen, og selvom hun nå var 20 år gammel, hadde hun enda ikke lært seg dette.) Noen ganger tenker jeg at vi vet for lite. Om hun ike hadde spurt meg hadde hun ikke kjøpt angre pillen, og hun kunne blitt gravid. samtidig er dette allmennvite, vi har hatt om det helt siden 7. klasse, eller vi hadde det fra da i allefall. Folkens, beskytt dere. 

Røde Kors gir ut gratiskondomer, so you know. Det samme gjør helsesøsteren om dere går på skole

Nettsiden Røde Kors ungdom

http://trkungdom.wordpress.com/page/2/

 

Én kommentar

Fin blogg.

Skriv en ny kommentar

showusyourheart

showusyourheart

0, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits