Veien til selvsikkerhet

Hvis du ikke bestemmer deg for neste skritt, blir du stående hele livet på et ben.

Dette er ett bra sitat, fra sikkert noe som jeg antar er en bra person.. Men jeg vet ikke hvem. Jeg liker dette særlig godt fordi jeg egentlig ikke er stor fan av å stå på en fot, ettersom at jeg har grei balanse, men kommer til å falle. Og ingen har lyst til å falle, men kanskje vi burde gå litt til, så har vi i hvertfall litt stolthet når vi faller? Uansett. Dette var ikke det jeg ville fortelle, men det er helt greit. Avsporing er bra, kanskje dere ble lei meg nå, eller kanskje dere likte meg bedre. 

Til poenget mitt; Jeg er ikke feit, jeg er ganske så slank og veltrent. Jeg liker kroppen min, syns jeg har ett søtt ansikt, med fine øyne og helt ekstremt kult hår. Jeg syns personligheten min er dødskul, og syns selv at jeg er super morsom og kjempe tøff. Jeg er snill og prøver å være snill med alle jeg møter. Jeg smiler mer enn de fleste, og jeg har ett pent smil. Jeg har en latter som en heks, og den smitter veldig av. Folk generelt liker meg. 

Ja, jeg er faktisk seriøs. Dette er alt jeg liker med meg. Likevel, selvom jeg liker disse tingene betyr det ikke at de andre gjør det. Og dessuten så er det fortsatt mange småting jeg hater, som leggene mine er for store og tennene mine gule og ekle osv. 

Jeg har bygd meg selv. Ja det var noen som skapte meg, men JEG bygde min personlighet og selvsikkerhet helt selv, og jeg driver fortsatt å styrke den. Så her har du litt av mine syke rutiner;

Hver morgen våkner jeg til sangen "I'm too sexy" med Right said Fred, bare sånn for å våkne på en gøyere måte

Når jeg er på badet sier jeg små komplimenter til meg selv, som idag hadde du ikke så mange kviser osv

Jeg tar piller, altså Norkrill, vitaminer og Suco Bloc

Jeg jogger i 1 time hver morgen, påfulgt av 12x3 pushups og 12x6 situps

Jeg drikker vann, så ofte som mulig

Jeg spiser 5 frukt for dagen

Jeg prøver å spise mindre, men spiser egentlig mer

Jeg svømmer 3 ganger i uken 

Tar sol 1 gang i mnd (noe som er lite, men holder gløden)

Jeg prøver å møte minst 1 ny person hver dag

Dette er meg. Sykt opptatt av utseende. Jeg var ok søt, men no ser jeg bedre ut. Og selvsikkerheten er på topp. Jeg gjør ikke alt dette for å se bedre ut, men fordi det får meg til å føle meg bedre, og jeg produserer mer endorfin, som gjør at jeg hovedsaklig er gladere. Jeg har strevd for å bli den jeg er, og jeg elsker å holde på slik jeg gjør. 

Dette er ting som hjelper meg å være meg. Og jeg syns at det å holde seg aktiv osv. er viktig, særlig fordi en holder seg sunn og i tillegg føler seg bedre. 

- Fint vær på tur, då er mann aldri sur- Jeg tør faktisk påstå at disse her funker- Reshape your future, er det så lett? Drikk vann fra denne flasken, så blir alt fantastisk

Takk for meg

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

showusyourheart

showusyourheart

0, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits