Hva vil jeg med denne bloggen?

Jeg liker å være anonym, det gir meg frihet. Frihet til å ikke bli dømt. Fordommer er overalt, og alltid er det noen som skal si noe stygt om den du er. Men vi kan jo ikke forandre den vi er? Eller kan vi?

Personen jeg viser her, er personen inni meg. Ikke hun som smiler fra øre til øre hver dag i håp om at noen skal legge merke til henne. Men hun med den mørke siden, hun som lider av angst for å bli kritisert og blir mer påvirket av negative kommentarer enn positive. For har dere ikke merket at hver gang noen sier noe fint til deg blir du glad der og da men etter hvert glemmer det. Slik er det ikke med de negative, de blir i deg og eter deg opp etterhvert. Ofte vokser de. Det kan gå fra noe lite og useriøst, til noe stort som gjør at du griner deg i søvn hver kveld.

Det er sikkert få som gidd å lese denne bloggen, få som gidd å se. Bare fordi jeg ikke skriver om de nyeste klærne, eller hvordan vi burde sminke oss nå. Likevel vil jeg skrive, skrive om andre ting. Om alt jeg lærer dette året.

Jeg skal vise dere mitt hjerte

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

showusyourheart

showusyourheart

0, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits